21 feb. 2014 | 10:20

Microsoft a lansat Office Online pentru proiecte în deplasare

ACTUALITATE
Microsoft a lansat Office Online pentru proiecte în deplasare

După transformarea SkyDrive în One Drive, întreaga suită de aplicaţii a devenit gratuită şi poartă numele Office Online.

Microsoft office online web apps

Conceptele de stocare în cloud şi cloud computing au devenit din ce în mai uzuale prin peregrinările noastre online. Din acest motiv, este important să folosim o platformă în care avem încredere. Pentru mult timp, SkyDrive reprezenta o soluţie fiabilă pentru cei care au sensibilitate pentru Microsoft, doar ca acum realizăm că tentaţia s-a extrapolat prin intermediul fostei suite Office Web Apps.

La scurt timp după ce gigantul din Redmond a reinventat platforma SkyDrive în OneDrive, a fost lansat . Acesta întruchipează ceea ce trebuia să vedem de mult în portofoliul Microsoft, un pachet de elemente software construite în jurul unui numitor comun. Este vorba de World Online, PowerPoint Online, OneNote Online sau marea gazdă a mesajelor voastre, Outlook.com. Colaborarea va fi mult mai simplă între utilizatorii de Office Online.

În plus, dacă sunteţi  indeciși, platforma companiei fondate de Bill Gates funcţionează ca o alternativă mai ieftină la Google Drive, oferind însă într-o pagină web toate uneltele de editare pe care ne-am obişnuit să le vedem offline în Office 2010 sau Office 2013.

Noul pleacă de la o listă incomensurabilă de modele de documente pe care doar voi, ca şi utilizatori, le veţi putea utiliza sau modifica. Nu în ultimul rând, documentele Word şi tabelele în Excel pot fi modificate simultan, în regim de colaborare, de mai multe persoane simultan.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele