Microsoft Office pentru touch vine pe iPad înainte de a ajunge pe Windows 8

Microsoft Office pentru touch vine pe iPad înainte de a ajunge pe Windows 8

Deşi ar putea părea incredibil la prima vedere, o versiune de pentru iPad va apărarea înaintea uneia pentru dispozitivele cu Windows 8.

apple-ipad-microsoft-office-online

Orice utilizator de Windows 8, Windows 8.1 sau Windows RT ştie foarte bine că suita Microsoft Office nu este nici pe departe una optimizată pentru aceleaşi ecrane sensibile la atinge pentru care sunt făcute cele mai recente sisteme de operare ieşite din Redmond. În teorie, compania fondată de Bill Gates ne promite de mult o astfel de versiune a popularului pachet de programe. În practică, un nou set de zvonuri ne atrage atenţia asupra faptul că s-ar putea să vedem mai curând o versiune de Microsoft Office gândită special pentru un iPad, decât pentru un Surface.

Iniţial, se credea că ,,” va veni la scurt timp după sau simultan cu versiunea de Office optimizată pentru hibridele şi notebook-urile cu touchscreen ce rulează Windows 8.1. Un raport recent publicat de ZDNet, ce are ca sursă apropiaţi ai producătorului de software, contrazice informaţia de mai sus.

,,Conform unuia dintre contactele mele, Ballmer şi-a dat acordul pentru propunerea echipei Office de a aduce pe piaţă Office for iPad imediat după ce este gata, chiar dacă asta înseamnă înaintea versiunii pentru Windows 8.” Acestea au fost cuvintele alese de redactorul ZDNet Mary Jo Foley pentru relatarea fluxului decizional din echipa gigantului din Redmond.

În plus, tot acum ni se confirmă că lansarea efectivă ar trebui să aibă loc în prima jumătate a acestui an, motiv pentru care ar fi bine să aşteptaţi, dacă nu aţi achiziţionat până la această oră o suită Office pentru iPad.

Citește și: