Microsoft aduce tentații – super oferte Xbox One

Microsoft aduce tentații - super oferte Xbox One

Având în vedere studiile recente care poziţionează detaşat vânzările de PS4 în faţa Xbox One, cei de la Microsoft vin cu super oferte Xbox One.

microsoft xbox one titanfall forza-5

Deşi jocurile next-gen nu sunt deloc ieftine, nici când le luaţi din magazin şi nici în format digital, Microsoft a decis că poate oferi câteva jocuri descărcabile cu fiecare . În acest caz particular este vorba de un cadou în format digital sub forma popularului Forza 5 care va veni la pachet, pentru o perioadă limitată de timp, cu fiecare consolă de ultimă generaţie a gigantului din Redmond. Anunţul vine de la Major Nelson şi tot el descrie Forza Motorsport 5 ca fiind ,,cel mai realistic joc de curse şi cel mai arătos” din toate timpurile.

În ultimele săptămâni, aceeaşi companie a mai încercat câteva metode prin care să sporească ritmul achiziţiilor de Xbox One. În Regatul Unit, de exemplu, de la o valoare iniţială de 399 de lire sterline, preţul a fost micşorat cu 30 de lire, aproximativ 165 de lei. În acelaşi regim de oferte Xbox One, un pachet format din consolă şi a fost de asemea anunţat, în condiţiile în care preţul de vânzare al consolei va fi acelaşi, atât cu joc cât şi fără joc.

Preţul unui Xbox One în Statele Unite ale Americii continuă să fie 500 de dolari, dar oferind gratuit un joc care la noi costă 290 de lei, consola se apropie destul de mult de cei 400 de dolari ai consolei Sony. Rămâne să vedem dacă aceeaşi ofertă va fi disponibil şi în ţara noastră, cu toate că preţul de aproximativ 2500 de lei nu a transformat nici o consolă next gen într-o achiziţie accesibilă pentru români.