Noul update Xbox One vine la pachet cu BSOD

Noul update Xbox One vine la pachet cu BSOD

Microsoft a făcut o greşeală destul de mare şi se lovesc ocazional de un BSOD după cel mai recent update adus consolei.

Xbox One Update Microsoft BSOD probleme

Deşi în acest caz, BSOD vine de la Black Screen of Death şi nu Blue, nu am rezistat tentaţiei de a folosi abrevierea pentru a defini problema care afectează utilizatorii de după un update Xbox One important.

Zilele trecute, o serie de funcţii relevante, promise de ceva timp de gigantul din Redmond, a sosit printr-un update de firmware pe Xbox One. Din păcate, veştile bune vizavi de această actualizare au fost poziţionate într-un con de umbră de o problemă care afectează destul de mulţi utilizatori ai aparatului.

Atât pe Reddit, cât şi pe forumul oficial Xbox, mai mulţi gameri s-au plâns de faptul că, în urma actualizării, deseori când vor să iasă dintr-un joc apăsând butonul Xbox de pe controller se lovesc de un ecran negru. Simptoma este similară cu o situaţia în care TV-ul pur şi simplu nu mai primeşte semnal video. Chiar dacă situaţia se rezolvă relativ simplu, scoţând Xbox-ul din priză sau ţinând zece secunde pe butonul de power al consolei pentru un hard reset, cei de la Microsoft trebuie să implementeze o soluţie permanentă cât mai repede.

Din câte se pare, echipa de suport Xbox a luat în colimator problema, a ajutat deja un utilizator pe Twitter cu sfatul de mai sus şi ne putem aştepta la un nou update Xbox One în zilele următoare. Având în vedere că gigantul din în a-şi comercializa consola, rata unor astfel de probleme ar trebui să fie mult mai mică.

Citește și: