Primul trailer oficial Titanfall pentru Xbox One te lasă cu gura căscată [VIDEO]

Primul trailer oficial Titanfall pentru Xbox One te lasă cu gura căscată [VIDEO]

Unul dintre jocurile importante pe care Microsoft le are „pe ţeavă” pentru Xbox One este , iar grafica este cu siguranţă impresionantă, se vede din acest prim trailer oficial Titanfall.

titanfall_e3 xbox one trailer

Microsoft a profitat enorm de pe urma francizei Halo prin diverse iteraţii pentru PC şi diverse console. Deşi vom vedea un nou Halo şi pentru Xbox One, noua consolă a gigantului din Redmond gravitează însă în jurul unui alt shooter menit să înceapă să facă valuri în presa de specialitate începând de săptămâna viitoare când va avea loc lansarea sa. Este vorba de Titanfall.

Noul titlu va fi disponibil aproape simultan pe Xbox One, Xbox 360 şi PC începând cu 11 martie. Practic, va fi limitat la platforma Windows şi consolele Microsoft, motiv pentru care, compania americană a investit deja sume de bani semnificative în promovarea sa. Rămâne acum să vedem dacă se va reflecta şi în vânzări.

Pe PC, noul joc va ocupa valoarea fabuloasă de 48 de GB pentru instalare, iar dacă îl veţi achiziţiona online în varianta digitală se va reflecta într-un download de 21 GB. Deşi discrepanţa este greu de înţeles, utilizatorii de Xbox One vor avea de pierdut doar 20 de GB pentru instalarea acestui titlu.

În ultimii ani, am început să mă entuziasmez din ce în ce mai greu la grafica din jocuri, însă acest trailer oficial Titanfall de mai jos, format exclusiv din secvenţe randate in-game, mi se pare totuşi că arată cel puţin impresionant.

Citește și: