Metal Gear Solid V: Phantom Pain, la 60 FPS, e pur și simplu impresionant [VIDEO]

Clipul de 30 de minute de gameplay din Metal Gear Solid V: Phantom Pain vă lasă cu gura căscată, dacă îl urmăriţi în full HD la 60 FPS.

Metal gear solid v the phantom pain

De când cei de la YouTube au început să accepte conţinut video la 60 de cadre pe secundă, clipuri precum cel de mai jos sunt din ce în ce mai dese. În plus, experienţa de vizionare recreată de acestea vă transpune mult mai bine în mijlocul acţiunii, oferindu-vă ocazia să apreciaţi mai bine un joc sau un film.

În acest caz particular este vorba de Metal Gear Solid V: Phantom Pain, urmaşul foarte scurtului titlu MGS . Dacă l-aţi fi ascultat pe producătorul seriei de jocuri, Hideo Kojima a afirmat că, Ground Zero, pe lângă faptul că trebuia să funcţioneze ca un prequel pentru Phantom Pain, avea un grad ridicat de jucare din nou.

Trecând însă peste fostul titlu din franciză, la ora actuală se pare că se lucrează intens la Phantom Pain. Deşi nu are încă o dată precisă de lansare, jocul a fost demonstrat în detaliu, în spatele uşilor închise, la E3 2014, în urmă cu câteva săptămâni. Respectiva sesiune de gaming, disponibilă în întregime mai jos, s-a derulat pe un PlayStation 4, la rezoluţie full HD şi 60FPS.

Cu o durată de 30 de minute, clipul este mai degrabă un film de scurt metraj capturat in-game dedicat aproape integral fanilor seriei de jocuri . Vizionare plăcută.

Alexandru Puiu
10:54 02.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video