Cum termini noul Metal Gear Solid V în doar 10 minute? [VIDEO]

Cum termini noul Metal Gear Solid V în doar 10 minute? [VIDEO]

Chiar dacă mi se pare o revelaţie destul de tristă vizavi de un joc deloc ieftin, se pare că  V poate fi terminat în… 10 minute!

metal-gear-solid 5 ground-zero

Metal Gear Solid: Ground Zeroes este cel mai nou titlu dintr-o franciză foarte populară printre pasionaţii de jocuri stealth shooter. Din păcate, chiar şi înainte de fi lansat oficial, au apărut mai multe rapoarte pe internet care confirmau o durată de aproximativ două ore pentru întreaga campanie. La momentul respectiv, deşi mulţi se aşteptau ca producătorul jocului să dezmintă acele zvonuri, acesta nu a făcut decât să insiste pe un grad ridicat de jucare din nou a misiunilor.

Partea cea mai interesantă a acestei poveşti a apărut ieri, la câteva zile după lansarea oficială a jocului, când acesta a ajuns în mâinile mai multor gameri pasionaţi. Printre aceştia din urmă, echipa Eurogamer a atins performanţa de a termina campania din noul Metal Gear Solid în doar 10 minute. Deoarece pare greu de crezut, clipul de mai jos ilustrează în detaliu fiecare aspect al aventurii de 10 minute în Metal Gear Solid V. Ca urmare, dacă nu vă aflaţi printre cei care vor să experimenteze pe pielea lor povestea jocului, aceasta s-ar putea să fie cea mai accesibilă alternativă.

Ca un mic detaliu vizavi de Ground Zeroes, acelaşi producător al jocului l-a clasificat pe acesta ca fiind de fapt un prequel sau predecesor pentru . Acel titlu din serie va apărea în 2015 şi, dacă ar fi să-l credem pe Hideo Kojima, va fi de aproximativ 200 de ori mai complex decât jocul care face subiectul acestui articol, Metal Gear Solid V.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: