Primele detalii despre Meizu MX4 Pro, un rival foarte bun pentru Samsung Galaxy Note 4

Primele detalii despre Meizu MX4 Pro, un rival foarte bun pentru Samsung Galaxy Note 4

În top telefoane pe 2014 am spus deja că producătorii din China s-au remarcat cel mai bine, iar Meizu pare să fie o companie tare determinată. Cele mai noi informații despre Meizu MX4 Pro arată un smartphone impresionant.

meizu mx4
Meizu MX4 este cel mai bun smartphone lansat de chinezi.

Meizu a lansat deja cel mai bun smartphone al său sub numele MX4, dar ar pregăti o versiune Pro pentru piața mai exigentă cu dotările tehnice. Astfel, noul telefon ar avea un ecran de 5,5 inci QuadHD de 2.560×1.440 pixeli și o memorie RAM de 3GB. Meizu își poziționează astfel dispozitivul alături de iPhone 6 Plus, Galaxy Note 4 și chiar LG G3.

Totuși, mai interesant este că Meizu MX4 Pro folosește un procesor produs de Samsung, seria Exynos 5430 cu opt nuclee. Este același folosit în Samsung Galaxy Alpha și atinge o frecvență maximă de 2GHz. Cele opt nuclee ale procesorului sunt pe arhitectura big.LITTLE, care presupune că sunt folosite câte patru nuclee pe rând, în funcție de cerințele de procesare și pentru un consum eficient de energie. Luate separat însă sunt mai slabe decât ceea ce oferă Qualcomm în Snapdragon 805 și chiar în Snapdragon 801.

Mai mult, Meizu MX4 Pro va avea o cameră Sony de 20 megapixeli pe care o regăsești și pe Xperia Z3 sau modelul Compact. Este una capabilă să înregistreze la rezoluție 4K. Pe față camera pentru selfie-uri ar fi de 5 MP, iar spațiul de stocare intern ar fi de 16GB, dar nu este exclus să fie disponibilă și o versiune „mai generoasă“. Telefonul rulează Android KitKat, dar va fi actualizat la Android 5.0 Lollipop.

meizu mx pro
Rezultatele în benchmark pentru Meizu MX4 Pro.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: