Marvel îi cere lui Google adresele de IP ale celor care au postat trailerul Avengers

Marvel îi cere lui Google adresele de IP ale celor care au postat trailerul Avengers

Trailerul Avengers: Age of Ultron a fost lansat de ceva vreme însă în caz de nu știați lansarea oficială a fost forțată de postarea anonimă a unei versiuni mai slabe a acestuia.

Marvel-Google-Avengers

Această scăpare a afectat desigur puțin imaginea companiei în social media iar departamentul legal îi cere acum lui Google adresele de IP ale celui sau a celor vinovați. Una din persoanele în cauză a folosit pseudonimul John Gazelle și a uploadat o copie a trailerului pe un cont de Google Drive. Marvel îi cere acum lui Google prin metode legale să dezvăluie adresa de IP a acelui cont și adresele aferente contului de YouTube și Google+. Citația cere răspunsul celor de la Google până pe data de 18 noiembrie.

Având în vedere că aceste scurgeri de informații apar destul de des mai ales în cazul unor filme anticipate Marvel încearcă să trimită un mesaj destul de puternic comunității care se ocupă de piratarea filmelor în speranța că filmul în sine nu va mai ajunge pe torrente atât de repede ca The Expendables 3. Este interesant de urmărit răspunsul lui Google la această somație având în vedere că de obicei nu cedează destul de ușor informații despre clienții săi nici măcar la cererea unor state.

Nu știu dacă vă mai amintiți de Lord of The Rings, prima parte mai exact, pe care recunosc că la momentul respectiv am văzut-o online, iar la 6 luni distanță a apărut și în cinematografe.