Samsung Galaxy S5 e aproape indestructibil cu această carcasă Logitech Protection

Samsung Galaxy S5 e aproape indestructibil cu această carcasă Logitech Protection

Deşi nu au un portofoliu mare de accesorii pentru Samsung, cei de la Logitech se pare că vor remedia asta cu o carcasă pentru Samsung Galaxy S5.

logitech protection-plus-power-for-samsung-galaxy s5

După ce s-au făcut remarcaţi cu o serie de accesorii pentru dispozitivele Apple, cei de la se pare că încep să cocheteze cu ceilalţi lideri de pe piaţă din domeniul smartphone-urilor. În acest caz este vorba de Samsung Galaxy S5.

Pentru că este aproape imposibil cu un smartphone modern, cu ecran mare, să obţineţi o autonomie care să depăşească o zi întreagă, achiziţia unei baterii suplimentare este obligatorie. Mai ales când nu puteţi să vă încărcaţi telefonul în deplasări, o carcasă precum cea ilustrată în imaginea de mai sus pare a fi soluţia ideală. Aceasta poartă numele de Logitech Protection [+] şi, în practică, este un gadget multifuncţional.

Având în vedere că în titlul produsului este inclus şi termenul Protection, este evident că nu vă oferă doar o perioadă mai lungă de timp departe de priză. Pe lângă o baterie de 2.300 mAh, care ar trebui să vă ofere un spor de autonomie de 80%, câştigaţi dreptul de vă da smartphone-ul de pământ. Fiind realizat în conformitate cu standardul armatei americane pentru rezistenţă la şocuri, acest accesoriu pentru Galaxy S5 vă asigură că telefonul nu va păţi nimic în urma unei căderi de la 1,2 metri înălţime. Având în vedere că la interior se ascunde o baterie, ar fi recomandat să nu o daţi prea des de pământ, dar acest detaliu este relativ.

În orice caz, dacă vă tentează să vă cumpăraţi un Logitech Protection [+] pentru Galaxy S5, o puteţi face de pe website-ul producătorului la preţul de 100 de dolari.

Citește și: