Volanul Logitech G25 poate fi folosit și pentru Counter Strike

Volanul Logitech G25 poate fi folosit și pentru Counter Strike

Orice gamer de PC ar spune că mouse-ul și tastatura sunt cele mai bune ”unelte” pentru Counter Strike. Unul dintre ei este de părere că un volan logitech G25 este o armă la fel de eficientă.

Logitech G25 Counter Strike

Utilizatorul respectiv se joacă sub nick-ul ”killed you with a wheel” și folosind un volan pentru jocurile de simulare auto, Logitech G25, reușește să fie destul de eficient și în Counter Strike.

”Este oare un gamepad mai bun decât mouse-ul și tastatura?” reprezintă o întrebare destul de comună în rândul jucătorilor de jocuri de tip FPS, nimeni nu cred că s-a gânit până acum să își exerseze gameplay-ul de pe un volan dedicat simulatoarelor auto. Probabil că jucătorul de care vorbim acum este privit cu destul de multă ”pasiune” mai ales de cei pe care îi învinge în cadrul jocului, în special în Counter Strike, un joc și așa destul de competitiv. Sunt de asemenea curios dacă s-a gândit cineva să încerce să îl învingă folosind un alt tip de controller atipic pentru jocul respectiv, sau dacă mai sunt și alți jucători care și-au dedicat timpul pentru a se antrena în acest mod.

Clipul de mai jos ar trebui să fie mai mult decât sugestiv, afișând în același timp atât mișcările jucătorului cât și gameplay-ul. Este recomandat să coborâți volumul înainte de a rula clipul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: