Samsung Galaxy Alpha va primi doi frați: A3 și A5 [FOTO]

Samsung Galaxy Alpha va primi doi frați: A3 și A5 [FOTO]

Samsung Galaxy Alpha este primul smartphone metalic al celor de la Samsung. Se pare că sud-coreenii nu vor ca acesta să fie și singurul smartphone metalic din portofoliu.

alpha1

Într-o serie de imagini care face circuitul Internetului, Samsung Galaxy Alpha apare alături de două smartphone-uri similare.

Acestea ar putea fi Galaxy A3 și Galaxy A5, două telefoane despre care am auzit zvonuri încă de acum câteva luni.

Smartphone-urile din imagine nu par să aibă totuși marginile construite în totalitate din aluminiu, ca în cazul Galaxy Alpha, ci au doar muchiile metalice.

Se speculează că Galaxy A3 va avea un display cu ecran de 4,5 inch cu rezoluție qHD, 1GB RAM și spațiu de stocare de 8GB. Camera foto principală ar urma să fie de 8MP, iar cea frontală de 5MP.

Cât despre Galaxy A5, se crede că acesta va veni cu un ecran de 4,8 inch cu rezoluție HD, un procesor Snapdragon de 1,2Ghz, 2GB RAM, cameră principală de 13MP și cameră frontală de 5MP. Spațiul de stocare ar fi de 16GB.

Se zvonește că Samsung ar mai pregăti un telefon din aceeași gamă. Acesta s-ar numi A7 și ar urma să fie cel mai scump dintre cele trei, dar și cel mai performant.

[dmalbum path=”/wp-content/uploads/dm-albums/Samsung Galaxy A3 i A5/”/]