Logitech G502 Proteus – cea mai recentă unealtă de gaming adevărat [VIDEO]

Logitech G502 Proteus - cea mai recentă unealtă de gaming adevărat [VIDEO]

Cu un design inovativ şi impresionant, noul Logitech G520 Proteus Core Gaming este un mouse cu un amalgam generos de funcţionalitate.

logitech g502_proteus_core_gaming_mouse

Logitech are un trecut impresionant când vine vorba de periferice. Trecând peste faptul că se numără printre cei mai vechi , compania elveţiană are unul dintre cele mai impresionante portofolii când vine vorba de instrumente profesionale pentru gaming. Din această gamă face parte şi recent anunţatul mouse Logitech G502 Proteus Core Tunable Mouse.

Deşi nu are cel mai intuitiv nume din lume, acest mouse este dedicat utilizatorilor pretenţioşi care apreciează cum se cuvine posibilităţile avansate de particularizare ale experienţei de utilizare. În primul rând, senzorul care stă la baza gadgetului are 12.000 DPI. Pentru a fi folosit în condiţii optime pe orice material, scoţând practic din ecuaţie necesitatea unui mouse pad, este dotat cu tehnologia de autocalibrare intitulată Logitech Delta Zero. Cel puţin în teorie, acesta este înfăţişat ca fiind cel mai performant mouse de gaming al companiei. Pentru că preferinţa pentru un mouse mai uşor sau mai greu este o noţiune subiectivă, în pachet sunt incluse cinci greutăţi de 3,6 grame pe care le puteţi folosi în orice combinaţie. Pe margini, deşi sunt greu de surprins toate în imaginea de mai sus, sunt incluse 11 butoane programabile a căror funcţionalitate o puteţi personaliza pentru fiecare joc în parte.

La această oră nu avem o dată de lansare pentru Proteus şi nici un preţ orientativ. Până la sfârşitul acestei săptămâni însă, mouse-ul va ajunge la un târg de tehnologie intitulată PAX East, context în care, vor fi probabil făcute publice şi aceste detalii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: