Logitech G602, un mouse wireless de gaming care nu te lasa la greu

Logitech G602, un mouse wireless de gaming care nu te lasa la greu

Cu toate ca gamerii adevarati au evitat mouse-urile wireless din cauza autonomiei, noul Logitech G602 se achita cu brio de orice datorie.

logitech g602 wireless gaming mouse

Populara de gadgeturi de la Logitech rareori include periferice wireless. Acest fapt se datoreaza reticentei acestei clase de utilizatori de a se baza pe dispozitive a caror baterie te poate lasa cand te astepti mai putin. In 2013 insa, compania elvetiana a gasit un leac si pentru aceasta probleme dispretuita de utilizatorii de smartphone-uri moderne.

Noul Logitech G602 este un cu o autonomie specificata de 250 de ore de utilizare continua. Daca acea valoare numerica este specifica modului gaming, in mod anduranta (endurance), bateria integrata in acest gadget ar trebui sa reziste nu mai putin de 1400 de ore. Pentru ca autonomia sporita nu este nici pe departe suficienta pentru titlul de mouse de gaming, acest aparat mai ascunde 11 butoane programabile prin aplicatia Gaming Software, inclusa in pachet, si un senzor Delta Zero cu 2500 DPI si o rata de raportare de 500 Hz.

Pretul pentru Logitech G602 va fi de aproximativ 80 de dolari incepand cu luna septembrie, cand va ajunge in magazinele de pe meleagurile mioritice. Pentru ca un mouse performant are nevoie de un pad pe masura, tot astazi Logitech a anuntat doua mouse pad-uri cu numele de G440 Hard Gaming Mouse Pad si G240 Cloth Gaming Mouse Pad. Diferenta cea mai mare dintre cele doua este ca unul e optimizat pentru gaming la rezolutie mare, in timp ce al doilea e mai bun pentru gaming la DPI redus.

Logitech_G440_