Logitech Ultrathin Touch Mouse, un nou mouse versatil

Logitech Ultrathin Touch Mouse, un nou mouse versatil

Logitech Ultrathin Touch Mouse este cel mai nou mouse al producătorului, care se poate conecta la mai multe dispozitive simultan.

LogitechT630_2

Logitech Ultrathin Touch Mouse este un dispozitiv interesant, în primul rând pentru că este vorba de un mouse cu suprafață de tip touch, este foarte subțire și încape ușor în orice compartiment al genții pentur laptop sau ultrabook, și pentru că se poate conecta simultan la mai multe dispozitive.

Transferul de date se face prin Bluetooth și se poate selecta dispozitivul activ doar cu ajutorul unui singur buton. Mouse-ul dispune de un acumulator intern ce se încarcă direct de la portul USB, iar Logitech spune că doar 1 minut de încărcare este suficientă pentru utilizarea acestuia încă două ore. Probabil dacă portul USB alimentează mouse-ul cu 1.5V, cum sunt unele porturi USB 3.0, acest lucru este posibil.

Logitech Ultrathin Touch Mouse este disponibil pe culorile alb și negru, având și denumiri diferite, T631 și respectiv T630 pentru fiecare culoare. Prețul acestuia este măricel, aproximativ 359 Lei, preț recomandat, însă pentru specificațiile pe care le oferă pare justificat.

LogitechT631_4

Logitech T630_3

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: