Loading Human este jocul viitorului imaginat pentru realitate virtuală [VIDEO]

Loading Human este jocul viitorului imaginat pentru realitate virtuală [VIDEO]

Deoarece se pare că tehnologia a evoluat suficient de mult pentru materializarea unui astfel de proiect, în curând va exista Loading Human.

Loadiing Human AR PC proiect finantare 2

Este incredibil ce se poate realiza în jurul principiilor de , mai ales când vorbim de gaming. După ce ani de zile am fost fascinaţi de jocuri de aventură gen Myst sau RealMyst, principii similare de gaming vor fi introduse într-o lume complet interactivă şi suprinzător de realistă. Cel puţin asta îşi propune să realizeze echipa de dezvoltatori din spatele Loading Human. Acesta din urmă este un nou joc de aventură realizat folosind motorul grafic Unreal Engine 4.

Loading Human vă poziţionează în mijlocul acţiunii datorită faptului că este creat de la zero pentru unelte de realitate virtuală, precum sau Project Morpheus de la Sony.

La această oră, titlul este doar un proiect pe Kickstarter care are nevoie de o finanţare infimă, având în vedere scopul revoluţionar pe care speră să-l materializeze. Este vorba de 30.000 de dolari pe care echipa de 11 persoane consideră că ar fi suficienţi. Proiectul final va veni sub forma a trei episoade, iar în funcţie de suma de bani pe care vă angajaţi să o investiţi, veţi avea beneficii mai mici sau mai mari legat de joc. Contra sumei de 5000 de dolari, faţa voastră în format digital va fi ataşată personajului principal.

Marea problemă este că, la această oră, nu există headset-uri comerciale pentru realitate virtuală. În teorie, compania din spatele proiectului a promis că jocul va fi gata în primul trimestru a lui 2015, să sperăm că şi cei de la Oculus vor avea un produs destinat utilizatorilor până în acel moment.

Loadiing Human AR PC proiect finantare 1

Citește și: