LG Tab Book 11 este un hibrid performant cu Android

LG Tab Book 11 este un hibrid performant cu Android

În speranţa că vor reuşi să atragă utilizatorii care vor să fugă de un notebook clasic, cei de la LG au anunţat noul LG Tab Book 11.lg-tab book 11

Piaţa tabletelor cu Android este foarte stufoasă şi include modele de toate felurile şi dimensiunile. , când vine vorba de o diagonală generoasă, se află noul LG Tab Book 11.

La prima vedere vorbim de o nouă tabletă cu Android cu o diagonală de 11,6 inci construită în jurul unui display Full HD de tip IPS. În realitatea, aceasta ascunde în spate o tastatură glisantă ce poate fi scoasă la nevoie, context în care, întreaga ecuaţie devine mult mai sau notebook de generaţie nouă. Deşi scenariile pentru care a fost gândită această creaţie sunt multiple, important este că la interior are o putere de procesare suficientă pentru a le duce pe toate la îndeplinire.

LG Tab Book 11 are o configuraţie hardware foarte similară cu un ultrabook. Pe lângă un procesor Intel Core i5-4200 Haswell şi un IGP Intel HD 4400, sistemul ultra portabil mai are 4GB RAM şi un SSD de 128GB. Sistemul de operare preinstalat este Android 4.2 Jelly Bean. Conectica include 2 porturi USB 3.0 şi un HDMI, iar pentru extinderea spaţiului de stocare puteţi folosi un microSD. Ca dimensiuni, această creaţie se încadrează în 1,04 kilograme şi 284 x 193 x 16,7 milimetri.

Deşi ar fi fost de preferat ca respectiva tastatură să fie detaşabilă pentru a spori portabilitatea, dacă acest format de sistem portabil nu vă încântă, este foarte probabil să nu vi se adreseze. Nu se cunoaşte momentan un preţ sau o dată pentru disponibilitatea globală.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: