ViewSonic VSD241 este un hibrid atractiv dintre un monitor si o mega tableta

ViewSonic VSD241 este un hibrid atractiv dintre un monitor si o mega tableta

In ideea unui hibrid care sa-ti ia ochii, a aparut ViewSonic VSD241. Cei de la au creat o combinatie care functioneaza cu o tableta cu Android si un monitor.

viewsonic vsd241 android tableta monitor

Are 24 de inci, este produs de ViewSonic si isi permite sa ofere o serie captivanta de functii intr-un hibrid dintre o si un monitor obisnuit.  In speranta sa complementeze acei utilizatori care alearga dupa o tableta gigant, acest model este anuntat ca fiind unul dintre primele smartdisplay-uri. Avand in vedere valul de gadgeturi inteligente cu care interactionam din ce in ce mai des, aceasta denumire are toate sansele sa prinda la public.

ViewSonic VSD241 este un monitor de 24 inci ce ruleaza nativ Android 4.2 Jelly Bean si care foloseste un SoC Android NVIDIA Tegra 3 quad core pentru acest scenariu de utilizare. VSD221 este fratele mai mic al modelului descris anterior si, pe langa o configuratie hardware identica, se rezuma la un panou un pic mai mic, de doar 22 de inci.

Cu o conectica generoasa care include un port HDMI 1.4 full size, perfect pentru a-l atasa unui notebook, ambele modele vin cu doua porturi USB 2.0 de dimensiuni standard, un port microUSB , un miniUSB, un cititor de carduri SD si un port Ethernet. Nu lipseste nici un modul WiFI si Bluetooth. Toate acestea sunt menite sa se cumuleze intr-o tableta care sa va ofere cea mai mare parte a functiilor unui PC all-in-one.

Pretul pentru ViewSonic VSD241 nu este deloc mic, la 500 de dolari, iar modelul mai mic de 22 de inci – VSD221 se rezuma la 400 de dolari. Ambele vor putea fi achizitionate incepand cu luna decembrie a acestui an.