HP Pavilion X360, un hibrid care aduce aminte de Yoga

HP Pavilion X360, un hibrid care aduce aminte de Yoga

După ce i-am văzut pe cei de la Lenovo popularizând acest format cu ecranul rabatabil la 360 de grade, HP a lansat pe aceeaşi reţetă un X360.

HP Pavilion x360_all_modes

Deşi nu este nici pe departe cea mai originală idee din lume, când vine vorba de designul unui sistem hibrid, sunt de părere că cei de la au luat o decizie foarte inspirată prin lansarea acestui Pavilion X360 de 11 inci. Utilizabil în foarte multe poziţii, acest computer poarte fi folosit în egală măsură ca laptop, ca tabletă sau player de conţinut multimedia. Merită reţinut că, atunci când ecranul este întors la 360 de grade, tastatura este dezactivată.

Spre deosebire de soluţiile hibride ale altor producători, Pavilion X360 este un sistem portabil accesibil, cu un preţ de doar 400 de dolari. Este construit în jurul unui procesor Intel Bay Trail din clasa Pentium, are un hard disk de 500GB şi un display IPS, pentru unghiuri largi de vizibilitate, cu o rezoluţie nativă de 1366 x 769 pixeli. Părţile roşii din designul produsului fac o treabă foarte bună în a ne aminti de certificarea Beats Audio, manifestată în acest caz particular printr-o calitate sporită a difuzoarelor. Ca şi conectică, pe margini are trei porturi USB şi un port HDMI de dimensiuni standard.

Autonomia este specificată undeva la peste 4 ore, deşi oficialii companiei nu au ţinut să insiste pe o valoare exactă. Disponibil în aproximativ o săptămână, acest model va putea fi achiziţionat cu accentele roşii de mai sus sau, câteva săptămâni mai târziu, într-o versiune pe argintiu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: