LG G3 e cel mai recent smartphone care a explodat când era pus la încărcat

LG G3 e cel mai recent smartphone care a explodat când era pus la încărcat
08:50 24.12.2014

După o serie de telefoane Samsung şi Apple ce au explodat, acum este vorba de un care a luat foc într-un mod greu de înţeles sau de acceptat.

LG G3 cu Android 5.0 Lollipop la Playtech (8)

Într-o perioadă în care cei mai mulţi dintre noi sunt în febra cadourilor pentru cei dragi, se pare că nu toţi sunt privaţi de evenimente neplăcute. Printr-un set de mesaje publicate pe Reddit , un utilizator a detaliat un scenariu destul de agresiv prin care un telefon a explodat. Cel mai recent terminal care a ajuns în doar câteva secunde în starea de mai jos este un LG G3.

LG-G3-Combust-collage-632x640

Fără un amalgam de simptome premergătoare, dacă se dovedeşte tot scenariul ca fiind adevărat, acest telefon va fi probabil schimbat în garanţie de către oficialii companiei. Revenind însă la evenimentul efectiv, în doar câteva secunde, acest G3 care era pus la încărcat pe pat fără nimic deasupra, a explodat și căldura generată a fost suficientă pentru ca aparatul să facă o gaură în saltea. Partea cea mai surprinzătoare a întregii ecuaţii este că s-ar putea ca producătorul să fie de vină. Nu de alta, dar încărcătorul folosit în respectivul context a fost original şi acelaşi lucru se poate spune şi despre bateria din interiorul gadgetului.

În aceste condiţii nu poate nimeni să dea vina pe altcineva decât pe . Deşi nu este recomandabil să avem încredere în toţi internauţii care îşi revarsă ura asupra unui brand, nu este exclus ca acesta să fie doar un episod ghinionist în istoricul LG. În practică, atunci când produci milioane de telefoane, este absurd să ai forţa de muncă necesară pentru a asigura un control al calităţii constant pentru fiecare exemplar în parte.

loading...