LG G3 Blue Steel, o culoare mai atrăgătoare pentru performantul smartphone

, 13 Noi, 12:05

LG G3 este cel mai performant smartphone al producătorului coreean, la momentul actual.

LG-G3-Blue-Steel-1

Deși beneficiază de un design atrăgător și un hardware capabil nu pot să spun că am fost prea încântat de opțiunile limitate de culori ale carcasei acestuia. LG G3 va fi așadar disponibil și în varianta Steel Blue, după părerea mea cea mai frumoasă culoare de până acum pentru un smartphone. Momentan el va fi disponibil doar în Statele Unite însă există o șansă destul de mare ca acesta să fie comercializat și la magazinele din Europa. Configurația este una de top, dispozitivul având un display cu o diagonală de 5.5 inci și o rezoluție QHD (2560×1600 pixeli), un procesor Qualcomm Snapdragon 801 cu 4 nuclee la 2.5 GHz, o cameră foto de 13 Megapixeli cu stabilizare optică și un acumulator de 3000 mAh care cu siguranță va rezista pe parcursul întregii zile chiar dacă sunteți un utilizator înfocat al internetului.

Nu se cunosc detalii despre alte variante de culoare însă cu siguranță va fi unul din produsele pe care îl vom găsi pe lista comercianților care participă la Black Friday. Pentru mai multe detalii despre Black Friday nu ezitați să ne vizitați, vom avea informații actualizate zilnic până la momentul începerii ”show-ului”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail