LG G Flex 2 este gata de lansare în ianuarie

LG G Flex 2 este gata de lansare în ianuarie

LG G Flex a fost unul dintre telefoanele vedetă din 2014 și se pare cei de la LG lucrează la a doua generaţie a respectivului aparat, și anume 

LG-G-Flex-2 Review-42

Anul trecut a avut loc o premieră absolută. S-au lansat primele telefoane cu display-uri curbate, cu numele de şi Samsung Galaxy Round. Deşi nu au reprezentat neapărat un succes teribil de piaţă, se pare că vânzările au fost suficiente pentru ca cei de la LG să lucreze la un urmaş pentru G Flex.

S-a crezut iniţial că LG G Flex 2 va ajunge pe piaţă până la finele lui 2014. A două variantă, care este foarte probabil să fie şi cea corectă, implica o lansare a respectivului aparat în primul trimestru din 2015. Surse apropiate de compania sud coreeană care au dorit să-şi păstreze anonimatul au afirmat că, pe parcursul târgului de tehnologie CES 2015, ce va începe pe 6 ianuarie, acest gadget ar trebui să aibă parte de un anunţ oficial. Cât despre Samsung, a ales să curbeze ecranul pe exterior cu Galaxy Note Edge.

Momentan nu avem un set de specificaţii complete pentru acest nou smartphone, dar ar trebui să fie un upgrade major faţă modelul lansat la începutul acestui an. Va folosi tot un ecran OLED, Full HD în loc de 720p, dar cel mai mare avantaj al său va consta în micşorarea diagonalei pentru portabilitate sporită. Dacă vă aduceţi aminte, la 6 inci, primul G Flex se apropia mult mai tare de o tabletă decât de un telefon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: