LG G Flex 2 este în mari pregătiri

LG G Flex 2 este în mari pregătiri

Zilele trecute, cei de la LG şi-au anunţat noul vârf de gamă, un smartphone care arată bine in imagini, dar nu vine cu un display curbat, precum G Flex.

LG-G-Flex-Review-42

Au trecut doar câteva zile de când LG a organizat un eveniment global pentru lansarea noului LG G3. Deşi acel telefon era aşteptat cu entuziasm de fanii companiei sud coreene, foarte mulţi s-au întrebat dacă va împrumuta cea mai importantă caracteristică a unui alt smartphone atrăgător, . Nu s-a întâmplat aşa ceva, în schimb, ne-a fost confirmat un alt motiv de bucurie pentru amatori de dispozitive cu design futurist.

Până la sfârşitul acestui an, vom putea achiziţiona a doua generaţie de . Informaţia despre G Flex 2 provine de la un oficial al companiei şi a fost făcută publică în cadrul aceleiaşi conferinţe în care s-a lansat şi G3. Tot în a doua jumătate a acestui an, fanii LG vor putea cumpăra a patra generaţie a phablet-ului LG Vu, un produs destul de popular în Coreea de Sud.

Cu toate că nu a fost cel mai ieftin telefon al companiei coreene, G Flex era încărcat de elemente menite să atragă atenţia. Pe lângă faptul că, în continuare, este unul dintre cele două telefoane lansate în ultimul an cu display curbat, celălalt provine de la Samsung, spatele smartphone-ului LG este protejat cu un strat care ,,vindecă zgârieturile”. Dacă merge pe acelaşi sistem inovativ, G Flex 2 ar trebui, de asemenea, să ne uimească prin câteva tehnologii originale.

Nu mai rămâne decât să sperăm că nu va dura prea mult, din momentul în care noul gadget G Flex 2 va fi lansat în Coreea de Sud, până când va ajunge în România şi în teritorii occidentale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: