LG anunţă becurile inteligente şi eficiente Smart Bulb

, 24 Mar, 12:10

Într-o mutare creativă neaşteptate din partea sud-coreenilor, cei de la LG au anunţat o serie de cu numele Smart Bulb.

lg-smart-bulb becuri inteligente smartphone ios android

Inspirate până la un anumit nivel de , cei de la LG anunţat o serie de instrumente de iluminat ce comunică de minune cu un smartphone sau o tabletă.

LG Smart Bulb pot fi instalate ca orice alte becuri. Au o putere luminoasă echivalentă cu becurile clasice de 60 Watti. Pot fi controlate prin intermediul unei aplicaţii de iOS sau Android, dar asocierea de termeni cea mai potrivită este ,,pot fi programate”. Printr-o tehnologie intitulată LG Smart Lightning, aceste becuri pot funcţiona în mai multe moduri, în funcţie de prefererinţa utilizatorului. Un bec poate clipi când vă sună cineva sau, printr-un algoritm original poate simula că sunteţi acasă prin închideri şi deschideri autonomate ale tuturor becurilor. Gradul de luminozitate implicit poate vi modificat din aplicaţia de smartphone şi poate fi configurat să înceapă să se lumineze în trepte lente pentru a vă trezi confortabil în fiecare dimineaţă.

Dacă sunteţi posesorii unor aparate cu Android şi aveţi deja astfel becuri în casă, să şitţi că le puteţi configura să funcţioneze în răspuns la muzica ce se aude la radio. Sunt menite să funcţioneze timp de 10 ani cu o medie de utilizare de 5 ore pe zi.

Ca un mic detaliu, un bec costa 32 de dolari si poate fi cumpărat oricând. Singura variabilă este dacă va părăsi sau nu Coreea de Sud din punctul de vedere al distribuţie.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail