Surpriza de la Microsoft: o aplicație care îți face telefonul cu Android mult mai util

Surpriza de la Microsoft: o aplicație care îți face telefonul cu Android mult mai util

Microsoft continuă să creeze aplicații pentru Android, iar cea mai nouă vrea să îți cucerească telefonul făcându-l mult mai util.

microsoft launcher for android

Microsoft n-a vrut să dezvolte Android în divizia Nokia, pe care a cumpărat-o cu peste 7 miliarde de dolari, dar nu are nimic împotriva creării de aplicații pentru această platformă. Next Lock Screen vrea să le arate tuturor ce înseamnă să ai un ecran de start și un ecran de stand-by utile. Aplicația e deja în Google Play Store, dar nu pentru toată lumea.

Microsoft Garage este o echipă nouă a companiei americane ocupată doar cu dezvoltarea de aplicații pentru platformele terțe, cum sunt Android și iOS. Next Lock Screen, după cum se prezintă în această primă formă, vrea să îți simplifice telefonul cu Android și să îți aducă doar acele informații esențiale.


„Next Lock Screen te ajută să economisești timp, având acces rapid la aplicațiile necesare și la informațiile de care ai nevoie. Este un ecran de stand-by care economisește timp și este gândit pentru oamenii ocupați“, afirmă compania. Îți poți verifica apelurile pierdute, calendarul, email-ul, mesajele text și totul fără să deschizi aplicații și să închizi.

Această aplicație va fi gratuită, dar deocamdată este doar pentru Statele Unite ale Americii. O poți găsi în Play Store, imediat ce va fi gata de instalare, la această adresăTu crezi că Microsoft va avea succes cu strategia actuală, de a crea aplicații pentru rivali?

Dacă vrei să îți cumperi un telefon nou, noi avem deja o listă cu cele mai bun smartphone-uri de cumpărat în octombrie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: