23 oct. 2014 | 09:30

Hearthstone, vestea bună și vestea rea: e gata pentru Android şi iPhone, dar vine în 2015

ACTUALITATE
Hearthstone, vestea bună și vestea rea: e gata pentru Android şi iPhone, dar vine în 2015

Popularitatea este incredibilă, deşi jocul se rezumă la a fi compatibil doar cu Mac-uri, PC-uri şi iPad-uri.

hearthstone ios android

Hearthstone Heroes of Warcraft continuă să reprezinte o detaşare majoră de modelul clasic de business al celor de la . În primul rând, vorbim de un joc free-to-play care nu vă obligă sub nici o formă să investiţi bani. În al doilea rând, este prima incursiune a gigantului american în domeniul jocurilor de iOS, chiar dacă pentru un moment este limitat doar la iPad.

Lansat de mai bine de şase luni şi înregistrând o popularitate extraordinară, mulţi au fost curioşi cât de departe va reuşi să ajungă Hearthstone. La fel de mulţi şi-au pus însă întrebare cât mai trebuie să aştepte până vor putea experimenta Hearthstone pe un smartphone, fie el un Android sau un iPhone. Răspunsul la această întrebare a fost făcut public printr-un articol recent pe blogul oficial Hearthstone. „Suntem foarte aproape să avem Hearthsone pe telefoanele Android și pe iPhone, dar a devenit clar că mai avem nevoie de un pic mai mult timp pentru a-l perfecţiona. Deşi avem deja intern o versiune şi o rulăm, mai necesită un pic de muncă şi nu simţim că suntem gata să o împărtăşim cu voi până la începutul anului viitor“, a comunicat compania.


Cu alte cuvinte, abia în 2015 Hearthstone va ajunge la o nouă clasă de utilizatori. Problema? Această declaraţie oficială nu face nici un fel de referinţă la Hearthstone pentru tabletele cu Android. În trecut au existat promisiuni clare că respectiva variantă ar trebui să ajungă la utilizatori până la finele acestui an şi se pare că nu au mai survenit nici un fel de amânări. Din păcate, nu au fost făcute publice nici un fel de informaţii vizavi de o dată exact de lansare a acestei noi versiuni. Având în vedere că mai sunt aproximativ două luni până când intrăm în 2015, măcar nu mai avem mult de aşteptat.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele