Lansare iPhone 6 și iWatch – comentăm în direct lansarea Apple de la 20.00 [LIVE VIDEO]

Lansare iPhone 6 și iWatch - comentăm în direct lansarea Apple de la 20.00 [LIVE VIDEO]

În această seară de la ora 20.00, Apple lansează noul iPhone și probabil un ceas inteligent numit iWatch. playtech.ro va începe de la acea oră o transmisiune în direct la Adevărul Live în care comentăm în timp ce scriem lansarea iPhone.

apple-iphone-6-eveniment-lansare-live_thumb.jpg

Subsemnatul, împreună cu Răzvan Băltărețu vor fi în direct de la ora 20.00 la Adevărul Live, unde așteptăm și comentariile voastre și vom comenta în timp real ceea ce se lansează în Statele Unite. Timp de două ore vom scrie pe playtech.ro și vom comenta în timp real evenimentul Apple.

Sunt câteva lucruri sigure cu privire la iPhone 6, pe lângă multe alte bănuieli și falsuri. În mod cert, va avea un ecran mai mare cu o rezoluție mai mare. Dincolo de existența unui iPhone de 5,5 inci, cel care înlocuiește actuala linie va avea display de 4,7 inci. Camera a fost îmbunătățită, fără să știm precis câți megapixeli va avea, iar printre funcționalități probabil că nu se vor număra filmarea 4K sau fotografierea RAW, ca la unele modele Nokia.

Transmisiunea este live pe site-ul Adevărul

Transmisiunea live text va avea loc la acest link.  Răzvan Băltărețu vă aduce minut cu minut lansarea Apple, în timp ce pe site veți descoperi știri detaliate despre iPhone, iWatch și iOS 8.

Stream-ul în direct va fi deschis de la ora 20.00 și va fi disponibil pe adevarul.ro/live.

Citește și: