Apple confirmă indirect că va lansa iWatch

, 08 Sep, 09:00

După lungi speculaţii pe marginea unui smartwatch marca Apple, marţi se pare că vom vedea posibilul lansat oficial.

apple iwatch

Au trecut deja câteva săptămâni de când Apple a confirmat că va organiza un eveniment de lansare marţi, pe 9 septembrie. Similar cu anii trecuţii, în cadrul respectivei conferinţe, Tim Cook va anunţa noul iPhone. Anul aceasta s-ar putea însă să reprezinte şi o excepţie de la regulă.

După foarte multe seturi de zvonuri care au circulat pe internet în ultimele luni, tocmai au apărut primele indicii oficiale că gigantul din Cupertino îşi va anunţa propriul ceas inteligent. Totul a început în urmă cu mai bine de un an când Apple a început să facă angajări printre personalităţile din lumea modei, încercând cel mai probabil să lucreze la un ce va fi, în egală măsură, un accesoriu de modă şi un gadget modern. Pe aceeaşi idee, pentru prima oară, anul acesta Apple a invitat la conferinţa din Statele Unite mai mulţi editori importanţi de publicaţii de modă. În contextul în care un iPhone nu s-ar preta într-o astfel de publicaţie, dar un ceas da, această mişcare nu face decât să realimenteze zvonurile.

Lea Goldman, director de proiecte speciale la revista Marie Claire a afirmat cu entuziasm zilele trecute că a fost invitată pentru prima oară la lansare Apple, probabil pentru că ,,vor lansa un gadget purtabil”. Tot ea a clasificat acest gest al gigantului american ca pe demonstraţie a angajamentului vizavi de lumea modei.

În altă ordine de idei, fanii Apple de pe întreg mapamondul aşteaptă acest gadget deoarece va fi primul dispozitiv dintr-o categorie nouă de produse lansat după decesul lui Steve Jobs. Mulţi au clasificat ultimele iPad-uri, iPhone-uri şi MacBook-uri ca fiind actualizări incrementale aduse unor modele lansate pe vremea fostului CEO. Din acest motiv, doar o lansare complet nouă îl va certifica pe Tim Cook ca fiind un inovator la fel de inspirat precum Jobs.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail