Diablo 3 Reaper of Souls, anunţat oficial pentru PS3, PS4, Xbox 360 şi Xbox One

Diablo 3 Reaper of Souls, anunţat oficial pentru PS3, PS4, Xbox 360 şi Xbox One

Pasionaţii de Diablo au aşteptat cu interes anunțul din titlu, iar acum a fost confirmată oficial.

blizzard diablo 3 reaper of souls ultimate evil edtion D3-Infernal-Pauldrons

Acest anunţ este foarte important pentru posesorii de console care şi-au dorit cu ardoare să experimenteze unui dintre cele mai populare RPG-uri, pe consola lor mai veche sau mai nouă. – Ultimate Evil Edition este numele complet al versiunii jocului menită să funcţioneze la fel de bine pe PS4, PS3, Xbox One sau Xbox 360.

Data de lansare Diablo 3, după cum se poate vedea şi în imaginea de mai jos, a fost fixată oficial pentru 19 august 2014. În acest expansion pack, printre alte noutăţi, împreună cu până la patru prieteni, veţi putea învinge Moartea (Death).

Cum se întâmplă cu majoritatea jocurilor create de Blizzard, noul Diablo 3 Reaper of Souls Ultimate Evil Edition va fi încărcat de acţiune, eroi noi, misiuni atractive şi recompense pe măsură. Pe lângă actele de la unu la patru din Diablo 3, în plus, veţi putea experimenta conţinutul introdus odată cu primul expansion pack pentru popularul titlu.

În ceea ce priveşte preţurile oficiale, versiunile de Xbox One şi PS3 vor fi un pic mai scumpe, la 60 de dolari, în timp ce cele de PS3 şi Xbox 360 vor fi o idee mai ieftine, la 40 de dolari. În cazul în care sunteţi dornici să vă angajaţi la o precomandă, recompensa voastră vine sub forma bonusului Infernal Pauldrons.

blizzard diablo 3-ros-19 august xbox360 xbox one ps3 ps4

Citește și: