Diablo III: Reaper of Souls dezvaluie noi modalitati de joc [VIDEO]

Diablo III: Reaper of Souls dezvaluie noi modalitati de joc [VIDEO]

Noul expansion pentru Diablo III: Reaper Of Souls, aduce o serie de noi modalități de joc, interesante pentru pasionații acestui titlu.

Diablo-3-Reaper-of-Souls-Wallpaper-6

Adventure Mode – Va permite jucătorilor să meargă oriunde și să poată omorî orice și pe oricine. Utilizatorii pot circula în orice locație, toate punctele de referință de pe hartă fiind dezactivate. Jucătorul poate trece așadar la orice parte din joc, atunci când dorește.

Campaign Mode – Oferă jucătorului oportunitatea de a se focaliza mai mult pe povestea jocului. Utilizatorii se vor putea juca toate quest-urile, vor putea viziona toate filmulețele și scenele de joc. Acest mod nu va fi foarte diferit de cel actual.

Au fost adăugate recompense pentru ambele moduri. În modul adventure aceste recompense vin sub forma unor quest-uri întâmplătoare. În fiecare joc, fiecare jucător va primi 25 de recompense, 5 în fiecare act. Va exista un număr de recompense ce includ uciderea unuia dintre cei 15 boși diferiți ai jocului sau pentru curățarea unei temnițe.

Nephalem Rifts reprezintă o temniță unde regulile de bază nu se aplică. Aici vor exista mai multe categorii de monștri, iar temnița poate ajunge până la 10 nivele adâncime. Jucătorii vor primi o serie de bonusuri semnificative ca recompensă pentru depășirea nivelurilor de dificultate diferite, ale jocului.

Citește și: