Diablo 3 pe console: Confirmat oficial pentru Xbox One şi PS4

Diablo 3 pe console: Confirmat oficial pentru Xbox One şi PS4

Deşi s-a promovat aproape exclusiv compatibilitatea jocului cu console Sony, se pare că va veni în curând şi pe Xbox One.

diablo-3-ps3-xbox-360-xbox one ps4

Din câte se pare, la ora actuală, Diablo 3 este produs simultan pentru ambele console next-gen. Dintr-un interviu acordat zilele trecute celor de la VIdeoGamer, de producătorul executiv Alex Mayberry de la Blizzard, aflăm că şi amatorii de Xbox One au parte de veşti bune.

,,Nu ştiu cum stăm cu Microsoft chiar acum, deci nu prea pot să comentez vizavi de modul în care arată contractul. În orice caz, important este că dezvoltăm Diablo 3 pe console Xbox One şi PS4 simultan. Ne adreseăm celor două platforme majore, iar scopul echipei de dezvoltare este să le facă să ruleze.” Mayberry a fost foarte clar când a venit vorba de pltformele cărora le va fi dedicată noua iteraţie de Diablo 3.

RPG-ul este dezvoltat în acelaşi timp pentru ambele console deoarece, pentru eficienţă, nu ar fi avut rost să termine lucrul la varianta de PlayStation, doar ca la scurt timp să înceapă lucrul la Xbox One.

La această oră, pe lângă poate fi jucat fără probleme pe Xbox 360. Încă de la începutul acestui an, ştiam că va fi şi o versiune Diablo 3 pe console PS4, dar varianta de Xbox One este o veste ce nu a mai fost confirmată oficial. De asemenea, nu ştim dacă pachetul format din Diablo 3 şi Diablo 3 Expansion, cu numele Diablo 3: Ultimate Evil Edition, va veni pe Xbox One.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: