Kick With Chrome îţi aduce fotbalul în browser

Kick With Chrome îţi aduce fotbalul în browser

Într-o perioadă în care cei mai mulţi dintre noi mănâncă şi respiră fotbal, cei de la Google speră să vă ţină în browser prin intermediul Kick With Chrome.

experiment kick with chrome infinite-dribble

În fiecare zi au loc câteva meciuri ale Cupei Mondiale de Fotbal din Brazilia, motiv pentru care, ar trebui să vă dedicaţi şi voi câteva minute sportului rege. Pentru că gigantul din Mountain View este de aceeaşi părere, a lucrat intens în ultimele săptămâni la o serie de mini-jocuri ce pot fi jucate în browser. Acestea poartă numele de Kick with şii sunt disponibile în mod gratuit printr-un click aici.

Această include trei opţiuni facile de pierdere a timpului liber. Este vorba de Infinite Dribble, Space Kick şi Shootout. Pentru ca experienţa să fie trăită cum a gândit-o autorul, ideal ar fi să le accesaţi pe fiecare dintre ele printr-un smartphone sau tabletă. Nu de alta, dar accelerometrul joacă un rol foarte important în a vă dribla adversarii. În cazul în care ţineţi neapărat să faceţi un joculeţ în multiplayer, abia atunci puteţi introduce un PC în ecuaţie.

În Infinite Dribble trebuie să va inclinaţi într-un sens şi în altul smartphone-ul pentru a vă controla mingea în timp ce vă driblaţi adeversarii virtuali în număr nelimitat. Space Kick vă invită să aruncaţi o minge de fotbal în aer şi vă încurajează să faceţi tot posibilul pentru a o prinde. Shootout vă pune în pielea unui atacant care trebuie să treaca de un portar pentru a marca.

Citește și: