Karbonn Titanium S19 – cel mai ieftin telefon de selfie-uri

Karbonn Titanium S19 - cel mai ieftin telefon de selfie-uri

Producătorii de telefoane mobile vor să acopere orice palier al pieței. Selfie e cuvântul la modă acum, așadar s-a lansat un telefon de selfie-uri foarte ieftin. Karbonn Titanium S19 e fabricat în India și va sosi și în România.

karbonn_titanium_s19_press

Telefonul de la Karbonn se laudă cu o cameră foto frontală de 5 megapixeli care conține și un senzor infraroșu. Camera principală a smartphone-ului este de 13 megapixeli.

Ecranul dispozitivului este de 5 inci și are o rezoluție HD. Nu este un smartphone foarte performant, dar este suficient cât să mulțumească adolescenții concentrați pe cel mai bun selfie. Prețul din India este acu mde 120 de dolari, dar probabil în Europa va ajunge la 120-150 de euro.

Karbonn Titanium S19 are un procesor Mediatek quad-core la 1,3 Ghz, 1 GB de RAM și 8 Gb capacitate de stocare. Permite introducerea unui card microSD de 32 de GB.

Sistemul de operare de pe telefonul indian este Android 4.4 KitKat și terminalul este dual-SIM. Capacitatea bateriei este de 2.000 de miliamperi.

Alte telefoane de selfie

Sony Xperia C3 e un alt telefon cu cameră foto frontală de 5 megapixeli destinat pasionaților de selfie-uri. Procesorul este un Qualcomm Snapdragon cu patru nuclee la o frecvență de 1,2GHz și are 1GB de memorie RAM. E un telefon mediu, cu ecran mare și cu o cameră frontală foarte bună.

Gionee Elife E7 Mini (Allview P7 Extreme) – Are o cameră rotativă de 13 megapixeli. Practic, camera frontală e aceeași cu camera principală. E un telefon pentru spioni, dar și pentru cei care vor să facă un selfie la rezoluție mare.

Citește mai multe despre Allview P7 Extreme în review-ul adevarul.ro. 

Elife E7 Mini are un procesor Mediatek octa-core la 1,7 Ghz, 1 GB de RAM și poate fi încadrat în clasa medie. Costă 1.300 de lei în România.

Oppo N1 – a fost primul telefon cu cameră rotativă de 13 megapixeli, 2 GB de RAM și un ecran uriaș de 5,9 inci, Full HD. Practic, e un telefon de top, care nu se găsește oficial în România, dar poate fi comandat de pe site-ul Oppo.

Citește despre Oppo N1 în acest articol de pe adevarul.ro. 

Huawei Ascend G6 – l-am testat de curând și e un telefon destinat tinerilor care vor să-și facă selfie-uri. Are o cameră frontală de 5 megapixeli, un display discret, qHD de 4,5 inci (un sfert din HD) și 1 GB de RAM.

Review-ul la Huawei Ascend G6 poate fi citit aici. 

Citește și:
Etichete: