08 nov. 2014 | 11:00

Jocurile de Sony PlayStation 4 sunt și pe Xperia Z2 şi Xperia Z2 Tablet. Cum le poți juca?

ACTUALITATE
Jocurile de Sony PlayStation 4 sunt și pe Xperia Z2 şi Xperia Z2 Tablet. Cum le poți juca?

Tehnologia Remote Play, prin intermediul căreia vă puteţi juca jocuri de PlayStation 4, soseşte printr-un update şi pe Xperia Z2 şi Xperia Z2 Tablet.

new-xperia-z2 ps4 updates

Cei de la Sony, pe lângă faptul că au în portofoliu nişte dispozitive cu Android din ce în ce mai atrăgătoare, au început să devină din ce în ce mai eficienţi şi când vine vorba de .

Pe lângă faptul că fac eforturi să lanseze vârfuri de gamă de două ori pe an, cei de la Sony au lansat zilele trecute şi update-ul de Android 4.4.4 KitKat ce include cea mai recentă versiune a pachetului de servicii şi aplicaţii proprietare Sony User Experience. Acesta a fost destinat Xperia Z2 şi Xperia Z2 Tablet. Printre câteva detalii mai mult sau mai puţin relevante incluse în acest pachet s-a strecurat şi o funcţie pe care o vor aprecia enorm posesorii de PS4. De acum înainte, cei care au un smartphone sau o tabletă Z2 se pot juca titluri de PS4 prin Remote Play cu condiţia să se afle în aceeaşi reţea wireless.

De asemenea, a fost introdusă compatibilitatea respectivelor gadgeturi cu controllerul Dualshock 4. Astfel, pe lângă faptul că puteţi vedea pe ecranul de la Xperia Z2 sau Xperia Z2 Tablet jocurile favorite de pe consola next-gen a celor de la Sony, vă puteţi juca şi jocuri de Android folosind gamepad-ul wireless livrat cu fiecare PlayStation 4. Partea interesantă este că acest update trebuia să fie lansat la începutul lui 2015, dar japonezii au cedat la presiunile fanilor şi l-au lansat mai devreme.

Iniţial, această funcţie era disponibilă doar pentru posesorii recent lansatului . Din fericire, cei de la Sony au decis că puterea de procesare a celor două dispozitive ilustrate în imaginea de mai sus este de asemenea suficientă pentru Remote Play. Alte dispozitive ale companiei compatibile cu această funcţie sunt PS Vita şi PlayStation TV. Acesta din urmă va putea fi achiziţionat oficial în Europa începând cu 14 noiembrie.

Sfatul Playtech: Sony Xperia Z2 este acum la un preț foarte bun aici și nu este cu mult diferit de mai noul Xperia Z3. Tableta Sony Xperia Z2 costă sub 2.000 de lei doar cu WiFi. Versiunea LTE de Sony Xperia Z2 Tablet costă puțin mai mult, este tot în această ofertă, dar ai independență față de WiFi.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele