iPhone 6 și iPhone 6 Plus doboară recordul de vânzări din 2013

, 22 Sep, 17:01

iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt noile telefoane Apple și cele care doboară recordul de anul trecut pentru primul weekend de vânzări.

Apple Watch si iPhone 6 plus

Apple informează că a reușit să vândă peste 10 milioane de unități din iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Anul trecut, iPhone 5s și versiunea mai ieftină 5c au ajuns la 9 milioane de unități, cu 3,6 milioane pentru iPhone 5c. În prezent, iPhone 6 și iPhone 6 Plus sunt diferențiate doar de dimensiunea ecranului și stabilizarea optică a camerei foto pe Plus.

Citește și: Acel iPhone 6 Plus „lipsit de inovație“ a generat vânzări imense pentru Apple

Până la primul weekend pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus, Tim Cook, directorul Apple, a spus că se așteaptă ca aceste lansări să stârnească cel mai intensiv ciclu de upgrade prin care au trecut utilizatorii de produse Apple. Asta pentru că atât iPhone 6, cât și iPhone 6 Plus sunt telefoane cu ecrane mult mai mari decât ce a livrat Apple până acum și se încadrează în norma pieței dictată până de curând doar de Samsung, LG, HTC și alții cu Android.

Vânzările pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus ne-au depășit așteptările pentru primul weekend“, a spus Tim Cook. „Deși echipa noastră a accelerat procesul de asamblare ca niciodată, am fi putut vinde mai multe iPhone 6 și iPhone 6 Plus cu un stoc mai bun și acum lucrăm la onorarea comenzilor“, a mai spus acesta.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail