Discheta prototip pentru jocul Ocarina of Time ajunge pe eBay

Discheta prototip pentru jocul Ocarina of Time ajunge pe eBay

Există o mulțime de produse de colecție care se vând zilnic pe internet. Nici unul însă nu are prețul minim de 100.000 de lire și reprezintă prototipul jocului Ocarina Of Time.

Ocarina Of Time

Cartușul prototip al jocului Ocarina Of Time pentru Nintendo 64 a ajuns la vânzare pe eBay. Utilizatorul cere suma minimă de 100.000 de lire sterline, sau cel mai bun preț oferit. Când m-am uitat ultima dată avea nu mai puțin de 9 oferte, iar produsul este încă disponibil spre vânzare. Jocul se spune că ar fi o versiune ce deține un meniu special ”debug” prin care se poate naviga după încărcarea acestuia. Jocul funcționează doar cu ajutorul unui expansion pack, și poate fi văzut rulând în clipul de mai jos.

Vânzătorul menționează că produsul său este singura copie a cartușului în existență, însă nu înțeleg cum poate fi validat acest lucru, altfel decât prin faptul că nimeni nu a mai văzut unul asemănător până acum. Produsul pare să fie real, utilizatorul respectiv având la vânzare o mulțime de rarități din lumea gaming-ului, chiar dacă nici una nu ajunge la acest preț, în timp ce își menține scorul asupra profilului de 100%.

Întrebarea vine așadar, în situația în care desigur ați avea o sumă rezonabilă la dispoziție, ați plăti 100.000 de lire sterline pentru un produs de colecție ca acesta?

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI