Prototipul unui iPhone s-a vândut pe eBay cu doar 1499 dolari

, 02 Ian, 18:30

iPhone-ul este un dispozitiv controversat. Ori îți place și ajungi să îl îndrăgești foarte mult, ori nu îți place deloc și ajung să nu îți mai placă nici utilizatorii înfocați ai acestuia.

Apple iPhone Prototip eBay

Un lucru este adevărat, dispozitivele Apple mai vechi se dovedesc a fi un lucru de apreciat pentru colecționari, iar prototipul unui smartphone Apple ar fi cu adevărat un exponat de preț în colecția oricui. Modelul a fost listat pe eBay și arată destul de realist. Apple nu a confirmat sau contestat originalitatea acestui produs, așadar nu putem ști cu siguranță dacă era un prototip original. Listarea de pe eBay nu oferea de asemenea prea multe informații despre produs, sau despre motivul pentru care un prototip era în posesia vânzătorului, însă cu siguranță este un exemplar rar.

Prototipul a fost vândut cu suma de 1499 dolari însă cine știe care ar putea fi adevărata lui valoare în 8-10 ani. Sunt curios câți dintre cititorii noștri ar plăti o sumă asemănătoare, pentru un dispozitiv Apple, fie și el un prototip unicat, și câți dintre ei l-ar cumpăra probabil doar din ”coșul cu reduceri”.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail