Evoluția imaginii: camera de pe iPhone 6, comparată cu toate celelalte de pe telefoanele Apple

, 24 Sep, 11:00

Pentru simplul fapt că undeva mai există un iPhone 2G perfect funcţional, cineva s-a gândit să creeze un test comparativ de abilităţi foto.

apple iphone macro

Este incredibil nivelul de dezbateri creat de lansarea noilor smartphone-uri ieşite din Cupertino. Deşi fenomenul nu este cu nimic diferit faţă de anii trecuţi, este interesant de analizat volumul titanic de efort care intră în analizarea fiecărei componente şi a fiecărui detaliu de performanţă.

De această dată este vorba de un test comparativ de abilităţi foto între toate modelele de iPhone lansate de-a lungul anilor. După ce ieri am văzut , acum, Lisa Bettany, co-fondatoarea aplicaţiei Camera+ a capturat câteva cadre similare cu iPhone 2G, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5S şi iPhone 6.

O parte semnificativă dintre rezultatele testului o puteţi vedea mai jos. Pentru mai multe imagini şi capturi la dimensiune reală accesaţi blogul lui Lisa Bettany. Pentru că de fiecare dată este imortalizat acelaşi subiect, iar rezultatele sunt puse alăturat, nu cred că există un mod mai obiectiv pentru a vă ajuta să vă formaţi propria opinie legată de performanţa camerei din . Faptul că sunt testate scenarii diferite, de tipul Macro, lumină scăzută, portret, împotriva soarelui şi multe alte, ar trebui să faciliteze decizia cumpărării unui smartphone Apple. Ce m-a frapat este că nu mi s-a părut de fiecare dată că iPhone 6 ar ieşi în faţă la capitolul claritate şi culori echilibrate. Voi ce părere aveţi?

apple iPhone lowlight

apple iPhone backlitapple iphone sunset

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail