iPhone 5s versus tren: un test inutil, dar care merită văzut [VIDEO]

În fiecare an, mai este lansat câte un telefon. Și în fiecare an este testat dacă se zgârcie, udă și multe altele. Ei bine, cineva pune un iPhone 5s pe șina de tren în ceea ce pare cel mai distructiv test făcut vreodată.

iPhopne vs Tren test

TechRax, unul dintre cele mai cunoscute canale pentru teste de rezistență inutile, a publicat recent un videoclip în care două iPhone 5s, alb și negru, sunt puse pe o șină de tren. Totul este înregistrat cu o cameră GoPro și încărcat pe YouTube. Bine, telefoanele ajung sub tren, dar supraviețuiesc?

Niciun telefon nu iese prea bine din întâlnirea cu un tren de câteva zeci de tone și care îl calcă cu o viteză de câteva zeci de kilometri pe oră. Totuși, din iPhone 5s modelul negru mai rămâne suportul pentru SIM. În cazul celui alb ai avea reale probleme să crezi că a fost un telefon vreodată.

Citește și: Ecranul de pe iPhone 6 nu este atât de rezistent pe cât se credea [VIDEO]

Pe YouTube, unul dintre comentatori găsește soluția: dacă ar fi avut ecran din cristal de safir, ar fi „supraviețuit“. Asta în așteptarea unui iPhone 6 cu un astfel de ecran.

Acum, să comparăm distrugerea a două iPhone 5s cu două Galaxy S5. În primul videoclip, TechRax bagă telefonul în mercur lichid pentru a vedea dacă rezistența la apă funcționează și în acest caz. Cum era de așteptat, mercurul „alunecă“ de pe telefon fără vreun defect evident. În al doilea, un Galaxy S5 a fost ars. Acesta n-a avut la fel de mult noroc. Capacul bateriei s-a topit și nici ecranului nu îi este mai bine.

Samsung Galaxy S5 în mercur lichid


Samsung Galaxy S5 incendiat

09:20 25.07.2014
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video