07 apr. 2014 | 17:15

Introducerea de la Game of Thrones, recreată în Skyrim

TEHNOLOGIE
Introducerea de la Game of Thrones, recreată în Skyrim

Dacă tot a avut loc aseară premiera primului episod din noul sezon Game Of Thrones, este momentul perfect pentru o astfel de ştire.

Game_of_Thrones intro secventa recreata skyrim

Game of Thrones este un fenomen cultural. Produs de HBO şi scris de autorul cărţilor cu acelaşi nume, George R.R. Martin, acest serial a reuşit să trezească atenţia întregii planete. Cu toate că nu este neapărat o mândrie, a câştigat mai mulţi ani la rândul titlul de .

O componentă importantă din fiecare episod de GoT este partea de introducere. Clipul randat, de aproximativ un minut şi 30 de secunde, întruchipează într-un mod stilizat universul în care se petrece acţiunea filmului. În acelaşi timp, respectivul clip a generat multe cover-uri muzicale şi tentative ale unor gameri pasionaţi de a-l recrea. O variantă foarte populară este cea , dar cea de mai jos a lui Brady Wold pare la fel de promiţătoare.

Clipul de mai jos, cu numele Thrones a fost realizat în câtea mii de ore, pe parcursul mai multor luni de lucru. În descrierea clipului de pe Vimeo aflăm mai multe detalii despre povestea din spate. ,,Într-o după-masă în care vroiam să pierd timpul, în urmă cu aproximativ doi ani, asta a început ca un exerciţiu. Niciodată nu am intenţionat să-l termin. Am continuat să lucrez la el, pe ici, pe colo, printre numeroase proiecte de muncă de freelancing, internship-uri şi alte proiecte personale, până când a devenit o povară, propria mea balenă albă.”

Dacă sunteţi fan Game Of Thrones sau Skyrim, acest clip trebuie urmărit, măcard in perspectiva volumului incomensurabil de timp investit în realizarea sa.

La 11 ani am instalat primul meu Windows 95, iar la 14 ani mi-am cumpărat o rachetă de Pentium la 133 MHz cu 128 MB RAM si hard disk de 160 MB. După bacalaureat m-am angajat, timp de mai bine de trei ... vezi toate articolele