Introducerea de la Game of Thrones, recreată în Skyrim

Introducerea de la Game of Thrones, recreată în Skyrim

Dacă tot a avut loc aseară premiera primului episod din noul sezon Game Of Thrones, este momentul perfect pentru o astfel de ştire.

Game_of_Thrones intro secventa recreata skyrim

Game of Thrones este un fenomen cultural. Produs de HBO şi scris de autorul cărţilor cu acelaşi nume, George R.R. Martin, acest serial a reuşit să trezească atenţia întregii planete. Cu toate că nu este neapărat o mândrie, a câştigat mai mulţi ani la rândul titlul de .

O componentă importantă din fiecare episod de GoT este partea de introducere. Clipul randat, de aproximativ un minut şi 30 de secunde, întruchipează într-un mod stilizat universul în care se petrece acţiunea filmului. În acelaşi timp, respectivul clip a generat multe cover-uri muzicale şi tentative ale unor gameri pasionaţi de a-l recrea. O variantă foarte populară este cea , dar cea de mai jos a lui Brady Wold pare la fel de promiţătoare.

Clipul de mai jos, cu numele Thrones a fost realizat în câtea mii de ore, pe parcursul mai multor luni de lucru. În descrierea clipului de pe Vimeo aflăm mai multe detalii despre povestea din spate. ,,Într-o după-masă în care vroiam să pierd timpul, în urmă cu aproximativ doi ani, asta a început ca un exerciţiu. Niciodată nu am intenţionat să-l termin. Am continuat să lucrez la el, pe ici, pe colo, printre numeroase proiecte de muncă de freelancing, internship-uri şi alte proiecte personale, până când a devenit o povară, propria mea balenă albă.”

Dacă sunteţi fan Game Of Thrones sau Skyrim, acest clip trebuie urmărit, măcard in perspectiva volumului incomensurabil de timp investit în realizarea sa.

Citește și: