Game of Thrones bate noi recorduri de piraterie

Game of Thrones bate noi recorduri de piraterie

Dupa ce am vazut ultimul episod din , nu a durat mult si cei de la ne instiinteaza cat de mult s-a piratat acest sezon.

Game of thrones popularitate torent

Sunt niste principii simple de bucla care nu se mai opresc. Aceste elemente au stat la baza unor cifre si mai mari de piraterie pentru cel mai recent sezon din Game of Thrones. Cea mai recenta incursiune a serialului in stiri venea la sfarsitul lunii aprilie, moment in care ambasadorul SUA a adresat oficial o rugaminte internautilor din Australia de a nu mai pirata episoadele noi.

Se pare insa ca rugamintile nu au sensibilizat pe nimeni, motiv pentru care cei de la TorrentFreak au ramas atat de marcati de ultimele statistici, incat au reiterat un material de acum un an. Dintre episoade, ultimul episod figureaza cu 171.572 de seederi de la care puteti descarca, cu aproximativ zece mii mai multi decat cele 163.088 de persoane care figureaza pentru primul episod al noului sezon.

Per ansamblu, situatia nu s-a schimbat, Game Of Thrones ramane in continuare cel mai piratatat serial  TV. Daca e sa ne referim exclusiv la numarul de oameni care au descarcat un episod, cei 5,2 milioane specifici primului episod din ultimul pachet de zece plaseaza aceasta creatie a celor de la HBO pe primul loc la capitolul popularitate. In comparatie cu anul trecut, cand detinea exact acelasi titlu, s-a inregistrat in medie o crestere cu 25% a numarului de descarcari per episod.

Locul al doilea este alocat celor de la Big Bang Theory, cu 2,9 milioane de descarcari insa, deci personajele din A Song of Ice and Fire nu-si simt nici pe departe pozitia pe tron „amenintata”.

Citește și: