Introducerea din Game Of Thrones reiterata cu personaje din Starcraft II [VIDEO]

Este incredibil ce poti realiza cu foarte mult timp liber, mai ales daca esti un fan inrait atat de Starcraft II cat si de

Game Of Thrones Starcraft 2 intro

Game of Thrones poate fi considerat fara probleme cel mai popular serial de televiziune al momentului la nivel global, cu multiple titluri de genul ,,” si o baza de fani care depaseste orice vise ale creatorilor. Desi mai sunt cateva saptamani pana vom vedea finalul actualului sezon, asta nu inseamana ca pana atunci nu putem fi uimiti de o lucrare bazata pe introducerea la show-ul celor de la HBO.

Totul a inceput cu un jucator pasionat de Starcraft II si utilizator de Reddit cu numele Tolkfan. Pentru ca si-a imaginat ca poate recrea intro-ul animat la Game Of Thrones respectivul a petrecut aproximativ o saptamana in editor-ul de la Starcraft II pentru a obtine rezultatul spectaculos integrat mai jos. Intregul continut a fost intai randat la rezolutie Full HD si capturat cu scopul de a obtine o rata de cadre constanta. Indiferent daca sunteti un jucator de Starcraft sau un fan al cartilor lui George R.R. Martin, clipul de mai jos trebuie urmarit.

Vizionare placuta!

Alexandru Puiu
12:00 02.06.2013
Citește tot articolul →
Cele mai noi articole video