Intex Cloud FX, un smartphone de 100 de lei cu Firefox OS

, 27 Aug, 11:00

Cei care nu-şi doresc un smartphone scump, de acum pot apela la Intex Cloud FX, un noul telefon ce rulează Mozilla .

Intex-Cloud-FX_Mozilla Firefox os

Pentru a promova accesul la internet în ţările aflate în curs de dezvoltare şi, implicit, accesul nestingherit la informaţie, cei de la Mozilla, au anunţat un nou smartphone. Realizat în parteneriat cu Intex, noul gadget s-ar putea să fie unul dintre cele mai ieftine smartphone-uri la nivel global pe care le puteţi cumpăra.

Poartă numele de Intex Cloud FX şi, având în vedere preţul de achiziţie de doar 33 de dolari, aproape fiecare aspect care ţine de configuraţia sa este o surpriză plăcută. În primul rând va rula din start , un sistem de operare optimizat pentru dispozitive entry-level. În al doilea rând, prima piaţă în care Intex Cloud FX îşi va face apariţia este India.

Fără a face publică diagonala aparatului în comunicatul oficial, gadgetul de mai sus pare să aibă un ecran de aproximativ 3,5 inci. La interior, acesta este un dual SIM ce foloseşte un procesor tactat la 1GHz şi are o memorie internă de 4GB. Nu lipsesc din ecuaţie dotări precum Bluetooth, WiFi şi o cameră de o rezoluţie necunoscută.

,,Lansarea Intex Cloud FX marchează începutul unei noi ere a pieţei de smartphone-uri din India şi Intex este foarte mândră să fie prima companie care înţelege şi oferă ceea ce piaţa are nevoie. Cu lansarea Intex Cloud FX ne-am propus să oferim maselor experienţa smartphone la costul unui telefon de vorbit.”, a spus  Keshav Bansal, directorul de marketing din cadrul Intex.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail