Înainte de Windows 9, apar informații despre Windows TH pe site-ul Microsoft

Înainte de Windows 9, apar informații despre Windows TH pe site-ul Microsoft

Microsoft va prezenta o nouă versiune de Windows pe 30 septembrie. Se presupune că va primi numele Windows 9, iar acum ajung online informații cu privire la Windows TH versiunea de test.

windows9

Pe 30 septembrie, Microsoft susține un eveniment în San Francisco, iar odată cu acesta este așteptat Windows 9, versiunea nouă și îmbunătățită a celui mai cunoscut sistem de operare. Până atunci, The Verge informează că au apărut informații cu privire la Windows TH, un presupus nume pentru noua versiune de Windows, pe site-ul Technical Preview.

Windows TH este o prescurtare pentru Windows Threshold, numele de cod al acestei versiuni. Un director Microsoft a folosit deja denumirea „Windows 9“ într-o discuție oficială, iar pe 30 septembrie vom vedea ce a pregătit compania în ultimul timp. Este interesant însă cum se va derula actualizarea la noua versiune.

Microsoft va prezenta detaliile despre Windows Threshold în evenimentul de marți, din San Francisco, dar compania nu va lansa o versiune preview a sistemului de operare până în octombrie. Cu ultimele versiuni, Microsoft și-a obișnuit utilizatorii să lanseze întâi versiuni preview gratuite, apoi pe cea finală, după cum face și Apple.

Citește și ce va aduce nou Windows 9 și de ce meniul Start este principalul punct de atracție

windows th

Citește și: