În sfârşit, Google Glass se vinde oficial în Europa

, 24 Iun, 08:34

După o lungă perioadă în care europenii s-au simţit neglijaţi de practicile Google legate de disponibilitatea , ochelarii au ajuns şi la noi.

google-glass-2.0 disponibilitate europa

Opiniile legate de sunt împărţite destul de radical, mai ales acum, când este foarte probabil să nu fi văzut niciodată în realitate un astfel de dispozitiv. Încercând să ajute situaţie la orice nivel, cei de la Google speră să influenţeze percepţia publicului despre ochelarii inteligenţii, prin lărgirea pieţii în care sunt oferiţi.

Google Glass este un gadget destinat, până de curând, unui public destul de restrâns. Pentru că putea fi achiziţionat doar în SUA şi nici acolo nu era un succes de piaţă răsunător, gigantul a decis să-l ofere şi în Europa. Momentan, este disponibil doar în Regatul Unit, dar există mari şanse ca noi teritorii să se alipească hărţii Google Glass. Cu câteva zile până la Google I/O, nu este deloc exclus ca noi informaţii legate de lansarea globală a gadgetului din imaginea de mai sus să fie făcute publice.

Sunt şanse minime ca gigantul din Mountain View să anunţe o nouă generaţie de Glass. ,,Glass este momentan autorizat pentru utilizare în Statele Unite şi Marea Britanie.” Având în vedere că orice astfel de gadget-uri trebuie certificate de autorităţi înainte de începerea comercializării în masă,  partea cea mai bună a acestui anunţ este că ochelarii inteligenţi în cauză nu se mai vând legal doar în SUA.

Ţine doar de voi să puneţi în balanţă investiţia de 1000 de lire sterline într-un aparat care s-ar putea să provoace respingerea voastră în baruri, cinematografe sau muzee.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail