Surpriză! Nu aveţi voie cu Google Glass la cinema

Surpriză! Nu aveţi voie cu Google Glass la cinema

Încep să apară probleme din ce în ce mai mari legate de scenariile de utilizare posibile pentru

74701662

Ochelarii inteligenţi ai celor de la Google vor avea , dacă ne uităm la numărul locaţiilor care nu acceptă utilizatorii de Google Glass. Totul a început în urmă cu mai bine de un an, când primii ,,Exploratori” au avut avut acces la Glass pentru a-l folosi cum cred ei de cuviinţă. Mai mult decât atât,  tot aceştia au primit primele restricţii, interdicţii şi amenzi legate de utilizarea improprie a  acestei categorii de aparate.

În cea mai recentă turnură de reguli de funcţionare pentru Google Glass, lanţul american de cinematografe Alamo Drafthouse a pus în balanţă beneficiile şi dezavantajele prezenţei în sala de cinema a celor care se cred ,,Exploratori”. Cu peste 15 cinematografie active şi alte câteva pe drum, acest set de principii exprimat de oficialii companiei este pe aceeaşi linie cu îndemnurile anti-SMS din timpul proiecţiei pe care le puteţi vedea în sala de cinema. Practic, trebuie să lăsaţi gadgeturile deoparate dacă aţi venit la film.

Anunţul legat de interzicerea utilizării Glass după începerea trailer-elor de dinainte de film a fost făcut public de CEO-ul Tim League. Pe contul personal de Twitter, cu tag-ul #MovieManners (maniere de cinema), directorul Alamo Drafthouse a încercat să-şi justifice decizia. Pentru că nu este absurd şi, exceptând avantajele semnificative pe partea de piraterie, nu are nimic cu ochelarii gigantului din Mountain View, League a insistat pe faptul că oamenii pot intra într-o sală de cinema cu Google Glass pe ochi. Aceştia din urmă trebuie scoşi doar la iniţierea peliculei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: