Sony Xperia Z3 Compact – noi imagini și specificații

Sony Xperia Z3 Compact - noi imagini și specificații

Zilele acestea avem o abundență de leak-uri din partea celor de la Sony. Știm aproape toate telefoanele de top pe care le vor prezenta japonezii. A venit rândul lui Z3 Compact. 

Screen Shot 2014-07-31 at 14.06.06
Pe rețeaua socială chineză Sina Weibo au fost publicate imagini cu Sony Xperia Z3 Compact, care e mai mare ca anul trecut, dar pare și mai rezistent. De asemenea, putem observa faptul că telefonul este mai rotunjit.

Sony Xperia Z3 și Sony Xperia Z3 Compact vor fi prezenta la IFA 2014, târgul de tehnologie de la Berlin, unde playtech.ro va participa și vă va aduce informații în premieră de acolo.

Sony Xperia Z3 Compact va avea un ecran de 4,6 inci Full HD, un procesor Snapdragon 801, 3GB de RAM și o cameră de 20,7 megapixeli, pe care am văzut-o și la Sony Xperia Z1 sau Sony Xperia Z2. Practic, compactul Sony, care până acum a avut caracteristici mai slabe decât frații săi mai mari, devine un telefon puternic. Nu este tocmai compact, remarcați faptul că ecranul are 4,6 inci. În trecut, vorbeam despre fablete la această dimensiune.

Într-un leak anterior, pe XDA Developer din India, se spunea despre Xperia Z3 Compact că va avea 4,5 inci, un ecran HD și un procesor Snapdragon 801, cu 2 GB de RAM. Rămâne de văzut dacă telefonul va fi un monstru mai mic sau un telefon de tipul S5 Mini, redus atât la dimensiuni, cât și la performanțe.
Screen Shot 2014-07-31 at 14.06.11

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: