Husele pentru iPhone 6 și iPhone 6 Plus ajung în România înaintea livrării în SUA

, 29 Sep, 13:06

QuickMobile aduce, în premieră, husă pentru iPhone 6 produse exclusiv de Apple

iPhone 6 Plus

QuickMobile le oferă primilor utilizatori de iPhone 6 huse de protecție de silicon și piele destinate noi telefoane iPhone 6 și iPhone 6 Plus. Mai mult, magazinul va începe livrarea huselor de protecție cu o lună înaintea magazinelor din Statele Unite. Prețurile pornesc de la 199 de lei pentru variantă de silicon și de la 249 pentru cele din piele.

Husele de protecție comandate din magazinul oficial Apple vor pleca spre posesorii de iPhone 6 și iPhone 6 Plus abia pe 31 octombrie 2014, pe când cele cumpărate din magazinul QuickMobile pot fi livrate încă de acum. Husele sunt disponibile în șase nuanțe de culoare: negru, albastru, roz, verde, alb și roșu. Acestea sunt menite să protejeze telefonul de zgârieturi ori în cazul impactului cu solul ori cu orice altă suprafață dură.

O husă de protecție este cu atât mai necesară în cazul iPhone 6 și iPhone 6 Plus cu cât cameră foto are un design care o scoate cu aproape un milimetru în afara carcasei. Nuanțele de culoare pentru husele de piele sunt: negru, crem, maro, albastru închis și roșu. Husele Apple pot fi comandate online de pe site-ul QuickMobile.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail