Huawei va lansa o versiune de Huawei Ascend P7 cu ecran din cristal de safir

, 26 Aug, 18:12

Se presupune că noul iPhone 6 va veni cu un ecran din cristal de safir. Acest zvon a determinat numeroase companii să lanseze smartphone-uri cu astfel de ecran. Huawei se va alătura acestui trend.

Huawei-Ascend-P7-high-end3_thumb.jpg

Chinezii vor lansa o ediție specială a smartphone-ului de top Huawei Ascend P7. Cu toate că nu se știe exact cât va costa, smartphone-ul cu ecran din cristal de safir va fi disponibil în ediție limitată, în magazinele online din China.

Primul lot va fi livrat în septembrie, urmând ca stocurile să fie reînoite în luna noiembrie.

Dacă lucrurile merg bine, Huawei va deveni prima companie chineză care va lansa un smartphone cu un astfel de ecran.

Competitorii locali Xiaomi și Vivo au anunțat deja că vor lansa smartphone-uri cu ecrane din cristal de safir, așa că cei de la Huawei vor trebui să se miște repede dacă vor să aibă un avantaj.

Cristalul de safir este mult mai rezistent la șocuri și la zgârieturi decât sticla, însă este destul de greu de produs, așa că prețul dispozitivelor cu astfel de protecție va fi mai mare.

Excepția este smartphone-ul Kyocera Brigadier, care se vinde în SUA, fără abonament, la prețul de 400 de dolari.

Rămâne de văzut dacă această tehnologie va ajunge suficient de populară încât să înlocuiască complet ecranele de sticlă.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail