Huawei Honor 4X, un nou smartphone atrăgător de la chinezi

Huawei Honor 4X, un nou smartphone atrăgător de la chinezi

Pentru că ne-am obişnuit ca deseori să vedem online imagini cu dispozitive nelansate, exact acelaşi fenomen s-a petrecut de curând vizavi de

huawei-honor-4x

Cei de la au un portofoliu de dispozitive foarte variat. Lansează în permanenţă dispozitive noi şi încearcă să se adreseze cu acele gadgeturi fiecărui segment de piaţă. Pornind de la această premisă, se vehicula de mult că gigantul asiatic lucrează intens la un nou smartphone cu specificaţii medii dedicat marii mase a utilizatorilor. Acum, respectivul terminal a ajuns pe internet prin câteva imagini neoficiale.

Este vorba de Huawei Honor 4X. Un dispozitiv fără un design revoluţionar, ,,micul” aparat mid-range arată suficient de bine şi are performanţe suficient de puternice, încât să-şi justifice preţul de aproximativ 160 de dolari. Fiind primul construit cu o textură mai specială pe partea din spate, mulţi au fost de părere că s-ar putea să fie semnificativ mai atrăgător şi mai confortabil de ţinut în mână decât alte telefoane din gama Huawei Honor.

Este oficial deja faptul că, pe 16 decembrie, Huawei plănuieşte să lanseze două telefoane, Huawei Glory 6 Plus şi Huawei Honor 4X. Cel din urmă va fi construi în jurul unui panou cu o rezoluţie nativă 720p şi o diagonală de 5,5 inci. Partea de procesare va fi asigurată de un procesor octa core mai puţin obişnuit, cu numele de Kirin 620 ajutat de unul sau doi GB RAM. De captură, va fi responsabilă o cameră principală cu un senzor de 13 megapixeli cu bliţ LED. Camera pentru selfie-uri va fi mai mult decât suficientă la 5 megapixeli. În ceea ce priveşte autonomia aparatului, deşi nu avem o valoare specificată de producător în ore, acumulatorul de 3000 mAh ar trebui să fie mai mult decât suficient pentru o zi departe de priză. Varianta cu un GB RAM va avea un preţ de achiziţie de 130 de dolari, în timp ce saltul la 2GB RAM vă va costa 162 dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: